Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

MITÄ JOS ASUNNON OSTO SUJUISIKIN HELPOMMIN?

Sinä haluaisit ostaa juuri sen oikean asunnon. Moni kodin omistaja puolestaan myisi asuntonsa kaikkein mieluiten suoraan hyvälle ostajalle, jos tämä tulisi ajoissa vastaan. Näin häneltä jäisi väliin monta tylsää ja kallista työvaihetta. Kodin valokuvaus, julkinen esittely markkinapaikoissa, naapurien kyselyihin vastaaminen myynnin syistä ja makuuhuoneen värivalinnoista, jatkuva siivous esittelyitä varten ja kalliit välityspalkkiot, jotka yritetään upottaa kauppahintaan.

Kerro Kotietsivällemme, millaisen asunnon osto sinulla on toiveissa niin hän vie viestisi eteenpäin toivekotisi mahdollisille omistajille. Jos sopiva koti löytyy, voitte tehdä hyvät kaupat ilman välikäsiä ja välityspalkkioita. Asunnon osto sujuu turvallisesti, kun hankitte meiltä puolueettoman hinta-arvionkuntotarkastuksen ja neuvot tarjousten ja kauppakirjan tekoon.

NÄIN LÖYDÄT PARHAAT KODIT ENNEN MUITA

1. OTA PARHAAT KEINOT KÄYTTÖÖN KODIN ETSINNÄSSÄ

Monet myytävissä olevat asunnot eivät löydy Etuovelta, Oikotieltä tai välittäjien vihkosista. Niiden omistaja saattaa harkita myyntiä tai myydä kotiaan salaa. Jos haluat ostaa parhaan tarjolla olevan kodin, tee KotiKylässä hakuvahti, julkaise maksuton Etsin kotia-ilmoitus ja ota avuksi Kotietsivämme. Se etsii sinulle kriteeriesi mukaisia asuntoja, jotka eivät ole julkisesti myynnissä.

2. JULKAISE KOTIKYLÄSSÄ ETSIN KOTIA -ILMOITUS

Kun julkaiset KotiKylässä Etsin Kotia-Ilmoituksen, kodin omistajat voivat lähettää sinulle yksityisviestejä ja sopia kanssasi suoraan esittelyistä ja etenemisestä. Julkaisu on helppoa ja pääset muokkaamaan ilmoitustasi 24/7. Etsin kotia -ilmoitusten julkaisu on maksutonta KotiKylän Kavereille ja muille kirjautuneille asiakkaille.

3. PALKKAA KOTIETSIVÄ AKTIIVISEEN ETSINTÄÄN

Jos olet tosissasi etsimässä kotia eikä sitä näytä löytyvän, ota Kotietsivä avuksesi. Kotietsivä tavoittaa netin kautta toivekotiesi omistajia ja selvittää onko heillä myyntihalua, jos hyvät kaupat voisi tehdä ilman vaivaa, julkisuutta ja välityspalkkiota. Kotietsivä on uusi palvelu, jonka vuoksi saat sen vielä hyvin edullisesti. Maksat 99€ tilaushetkellä ja 499€ jos koti avullamme löytyy.

VALITSE, MITEN HALUAT LÄHTEÄ LIIKKEELLE:Accounts

Free Trial

Projects

Projects


ETSIN KOTIA-

ILMOITUS

0€

KAVEREILLE JA MUILLE

KIRJAUTUNEILLE  ASIAKKAILLEEtsin kotia -ilmoitus KotiKylässä


Kodin omistajat voivat myydä sinulle suoraan ilman välityspalkkiota ja hinta-arviot, pohjakuvat ja avun kaupanteossa voitte tilata tarvittaessa edullisesti meiltä.

 

Voit muokata ja hallinnoida ilmoitustasi verkossa 24/7.

Kommunikoit myyjien ja myyntiä harkitsevien kanssa suojatuin yksityisviestein.  

 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat, Asuntokauppakoulun ohjeet ja Kotikylän maksulliset lisäpalvelut 


KOTI-

ETSIVÄ

99€+499€

ALKUMAKSU 99€

+ 499€ JOS KOTI LÖYTYY 6 KK SISÄLLÄ

 Kaikki Etsin kotia -ilmoituksiin liittyvät palvelut.


Kodin omistajat voivat myydä sinulle suoraan ilman välityspalkkiota ja hinta-arviot, pohjakuvat ja avun kaupanteossa voitte tilata tarvittaessa edullisesti meiltä.

  

Tavoitamme toivekotisi omistajia maksullisten FB- ja Instagram-postausten avulla ja kysymme, haluaisivatko he myydä Sinulle ilman välityspalkkiota ja vaivaa. 

 

Tavoitamme toivekotisi omistajia ns. alueellisen puskaradion avulla ja kysymme, haluaisivatko he myydä Sinulle ilman välityspalkkiota ja vaivaa. 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat, Asuntokauppakoulun ohjeet ja artikkelit ja KotiKylän maksulliset lisäpalvelut. 

 
SUOSITTELEMME!
  1. Etsin kotia -ilmoituksen julkaisu edellyttää, että olet kirjautunut sisään KotiKylään.
  2. Uusi ilmoitus julkaistaan yllä olevasta napista tai menun Ostamassa-osion alta.
  3. Ilmoituksen teko on helppoa, ja kun lähetät ilmoituksen, se tulee KotiKylään ensin tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.
  4. Voit muokata ilmoitustasi 24/7  menun Oma KotiKyläni-osiossa. 
  5. Ilmoituksissasi näkyy vain nimimerkkisi, ei nimeäsi tai yhteystietojasi. Voit antaa yhteystietosi itse myöhemmin potentiaalisille myyjille. 
Asunnon osto fiksummin:

Sain Etsin Kotia-ilmoitukseeni heti hyviä yhteydenottoja.

Elämäntilanteeni muuttui ja tuli tarve löytää nopeasti uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot sen löytämiseen. Kerroin ystäville ja tutuille somessa etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuulin KotiKylästä ja päätin jättää Kotietsivälle ilmoituksen. Sain sitä kautta heti tiedon kolmesta eri kodista. Kävin katsomassakin niistä kaksi, mutta ostin lopulta erään toisen kodin.

Satu
Kauniainen

Ostimme kodin, joka ei ollut myynnissä.

Olimme etsineet perheeni kanssa kotia lempialueeltamme pitkään. Oikotie ja Etuovi oli koluttu, alueen välittäjät valjastettu ottamaan yhteyttä,  hakuvahteja jätetty sinne ja tänne. Olimme käyneet kymmenissä esittelyissä. Kriteerimme olivat selkeät, muttei sopivaa asuntoa vain löytynyt. Kun kuukausi toisensa jälkeen kului, päätin muuttaa taktiikkaa. Julkaisimme somessa ilmoituksen, jossa alueen asukkaille kerrottiin hakukriteerimme.  Parissa päivässä minulla oli sähköpostissa neljä viestiä paikallisilta asunnon omistajilta. Paria kotia kävimme oitis katsomassa ja toisessa niistä asumme parhaillaan.

Katja osti kodin, joka ei ollut myynnissä
Katja
Helsinki

Kotietsivä löysi koteja, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä.

Etsin viime syksynä kiireellä uutta kotia Helsingistä. Halusin löytää keskustakodin parvekkeella, mikä ei ollut ihan helppo toive. Tein hakuvahdit portaaleihin ja otin KotiKylän Kotietsivän etsimään minulle asuntoa. Minulla oli tiedossa mieleiset kaupunginosat sekä asunnon koko ja hinta.  Sain KotiKylän kautta monta hyvää yhteydenottoa asunnoista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä tai joiden myyntiä oltiin vasta olivat harkitsemassa. Laitoin etsinnän kuitenkin hetkeksi tauolle, koska päätin muuttaa väliaikaisesti vuokralle.

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia
Riitta
Etsivä löytää...

ASUNNON OSTAJAT ETSIVÄT AVULLAMME KOTEJA

Every great soul deserves a great home.