Lisää Kotivertailuun

MITÄ JOS ASUNNON OSTO SUJUISIKIN HELPOMMIN?

Sinä haluaisit ostaa juuri sen oikean asunnon. Moni kodin omistaja puolestaan myisi asuntonsa kaikkein mieluiten suoraan hyvälle ostajalle, jos tämä tulisi ajoissa vastaan. Näin häneltä jäisi väliin monta tylsää ja kallista työvaihetta. Kodin valokuvaus, julkinen esittely markkinapaikoissa, naapurien kyselyihin vastaaminen myynnin syistä ja makuuhuoneen värivalinnoista, jatkuva siivous esittelyitä varten ja kalliit välityspalkkiot, jotka yritetään upottaa kauppahintaan.

Kerro Kotietsivällemme, millaisen asunnon osto sinulla on toiveissa niin hän vie viestisi eteenpäin toivekotisi mahdollisille omistajille. Jos sopiva koti löytyy, voitte tehdä hyvät kaupat ilman välikäsiä ja välityspalkkioita. Asunnon osto sujuu turvallisesti, kun hankitte meiltä puolueettoman hinta-arvionkuntotarkastuksen ja neuvot tarjousten ja kauppakirjan tekoon.

NÄIN LÖYDÄT PARHAAT KODIT ENNEN MUITA

1. PÄÄTÄ MITÄ JA MITEN ETSIT

Kun tiedät, millaisen kodin haluat on aika aloittaa etsintä. Monet myytävissä olevat asunnot eivät kuitenkaan löydy Etuovelta, Oikotieltä tai välittäjien vihkosista. Niiden omistaja saattaa harkita myyntiä tai myydä kotiaan salaa. Jos haluat ostaa parhaan tarjolla olevan kodin, valjasta hakuvahtien rinnalle Kotietsivämme. Se etsii sinulle asuntoja, jotka eivät ole julkisesti myynnissä.

2. JÄTÄ KOTIKYLÄÄN ETSIN KOTIA -ILMOITUS

Ilmoituksen jättäminen Ostajapankkiin on maksutonta, mutta maksamalla 99€/3kk ilmoituksestasi tulee julkinen ja Kotietsivämme etsii sinulle aktiivisesti toivekotiasi digikanavia ja puskaradiota käyttäen. Jos kriteerisi olisivat niin tiukat, ettet saisi yhteydenottoja, saat seuraavat 3 kk kaupan päälle.

3. ODOTTELE YHTEYDENOTTOJA KODIN OMISTAJILTA

Kodinomistajat voivat ottaa sinuun yhteyttä helposti viestityökalumme kautta. Voit jatkaa keskusteluja vaikkapa mailissa, kysyä lisätietoja, sopia esittelyistä ja edetä kauppaan asti. Voitte hankkia meiltä kauppanne turvaksi lisämaksusta mm. puolueettoman hinta-arvion, kuntotarkastuksen tai apua tarjouksen ja kauppakirjan tekoon.Accounts

Free Trial

Projects

Projects


OSTAJA-

PANKKI

0€

KERTAMAKSU

Etsin kotia -ilmoitus KotiKylän Ostajapankissa,

joka on myyntiä harkitsevien asiakkaiden käytössä.  

Voit muokata ja hallinnoida ilmoitustasi verkossa 24/7.

Kommunikoit myyjien ja myyntiä harkitsevien kanssa suojatuin yksityisviestein.  

 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat ja Asuntokauppakoulun ohjeet ja artikkelit.  


KOTI-

ETSIVÄ

99€

KERTAMAKSU/ 3 KK

 Julkinen Etsin kotia -ilmoitus KotiKylässä.

Kotietsivä etsii sinulle kotia tavoittamalla digikanavia käyttäen myyntiä harkitsevat kodin omistajat.

He säästävät sinulle myydessään välityspalkkion. 

 

Voit muokata ja hallinnoida ilmoitustasi verkossa 24/7. 

 

Kommunikoit myyjien ja myyntiä harkitsevien kanssa suojatuin yksityisviestein. 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat ja Asuntokauppakoulun ohjeet ja artikkelit. 

 
SUOSITTELEMME!

Psst. Ilmoituksissasi näkyy vain nimimerkkisi, ei yhteystietojasi.  Kun olet kirjautunut KotiKylään, pääset jättämään Etsin kotia-ilmoituksesi täältä tai menun Ostamassa-osion alta. Valitse julkaisutyökalusta Kotietsivän ilmoitus ja anna pyydetyt tiedot. Kun lähetät ilmoituksen, se tulee KotiKylään tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Kodin ostajat kertovat:

Sain Etsin Kotia-ilmoitukseeni heti hyviä yhteydenottoja.

Elämäntilanteeni muuttui ja tuli tarve löytää nopeasti uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot sen löytämiseen. Kerroin ystäville ja tutuille somessa etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuulin KotiKylästä ja päätin jättää Kotietsivälle ilmoituksen. Sain sitä kautta heti tiedon kolmesta eri kodista. Kävin katsomassakin niistä kaksi, mutta ostin lopulta erään toisen kodin.

Satu
Kauniainen

Ostimme kodin, joka ei ollut myynnissä.

Olimme etsineet perheeni kanssa kotia lempialueeltamme pitkään. Oikotie ja Etuovi oli koluttu, alueen välittäjät valjastettu ottamaan yhteyttä,  hakuvahteja jätetty sinne ja tänne. Olimme käyneet kymmenissä esittelyissä. Kriteerimme olivat selkeät, muttei sopivaa asuntoa vain löytynyt. Kun kuukausi toisensa jälkeen kului, päätin muuttaa taktiikkaa. Julkaisimme somessa ilmoituksen, jossa alueen asukkaille kerrottiin hakukriteerimme.  Parissa päivässä minulla oli sähköpostissa neljä viestiä paikallisilta asunnon omistajilta. Paria kotia kävimme oitis katsomassa ja toisessa niistä asumme parhaillaan.

Katja osti kodin, joka ei ollut myynnissä
Katja
Helsinki

Kotietsivä löysi koteja, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä.

Etsin viime syksynä kiireellä uutta kotia Helsingistä. Halusin löytää keskustakodin parvekkeella, mikä ei ollut ihan helppo toive. Tein hakuvahdit portaaleihin ja otin KotiKylän Kotietsivän etsimään minulle asuntoa. Minulla oli tiedossa mieleiset kaupunginosat sekä asunnon koko ja hinta.  Sain KotiKylän kautta monta hyvää yhteydenottoa asunnoista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä tai joiden myyntiä oltiin vasta olivat harkitsemassa. Laitoin etsinnän kuitenkin hetkeksi tauolle, koska päätin muuttaa väliaikaisesti vuokralle.

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia
Riitta
Kotietsivä etsii jo asiakkaillemme koteja (Myy omasi heille suoraan ilman välityspalkkiota)

NÄIN ASUNNON OSTOA SUUNNITTELEVAT ETSIVÄT AVULLAMME KOTEJA

FIKSUMPI ASUNNON OSTO:

1.TIEDÄ MITÄ OSTAT

Asuntokauppa onnistuu, kun myyjä tietää, mitä on myymässä ja ostaja mitä on ostamassa. Asunnon ostajalla on lakisääteinen velvollisuus tarkistaa asunto papereineen huolella ennen tarjouksen tekoa. Löydät meiltä muistilistat asunnon tarkastukseen ja ostoon ja saat kauttamme Raksystemsin kuntotarkastukset maksuaikaedulla.

Lue lisää kuntotarkastuksesta

2.TIEDÄ MITÄ MAKSAT

Oma asunto on monelle se rakkain ja suurin investointi. Asunnoissa ei ole kuitenkaan ohjehintoja. Vanha sanonta kuuluu, että hullu ei ole se, joka pyytää vaan se joka maksaa. Tarvitsit asuntosi puolueetonta arvonmääritystä sitten asunnon ostoa tai vaikkapa pankkilainaa varten, saat sen meiltä LKV:n tekemänä sopuhintaan

Tilaa asunnon hinta-arvio

3.TIEDÄ KENELTÄ OSTAT

Moni luulee, että asunnon osto on turvallisempaa, kun keskustelut hoidetaan välikäden kautta. Yhtä moni tekee sitoviakin tarjouksia tietämättä, kuka asuntoa tosiasiassa myy. Myyjä kuitenkin vastaa asunnosta annetuista tiedoista ja asunnon kunnosta, ei välittäjä. Kun kaupat on tehty, selvittelet mahdollisia pulmia myyjän kanssa kaksin. KotiKylässä myyjä hoitaa itse esittelyt, joten tapaat aina sopimuskumppanisi etukäteen ja saat häneltä suoran käden tietoa.