Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

MITÄ JOS ASUNNON OSTO SUJUISIKIN HELPOMMIN?

Sinä haluaisit ostaa juuri sen oikean asunnon. Moni kodin omistaja puolestaan myisi asuntonsa kaikkein mieluiten suoraan hyvälle ostajalle, jos tämä tulisi ajoissa vastaan. Näin häneltä jäisi väliin monta tylsää ja kallista työvaihetta. Kodin valokuvaus, julkinen esittely markkinapaikoissa, naapurien kyselyihin vastaaminen myynnin syistä ja makuuhuoneen värivalinnoista, jatkuva siivous esittelyitä varten ja kalliit välityspalkkiot, jotka yritetään upottaa kauppahintaan.

Kerro Kotietsivällemme, millaisen asunnon osto sinulla on toiveissa niin hän vie viestisi eteenpäin toivekotisi mahdollisille omistajille. Jos sopiva koti löytyy, voitte tehdä hyvät kaupat ilman välikäsiä ja välityspalkkioita. Asunnon osto sujuu turvallisesti, kun hankitte meiltä puolueettoman hinta-arvionkuntotarkastuksen ja neuvot tarjousten ja kauppakirjan tekoon.

NÄIN LÖYDÄT PARHAAT KODIT ENNEN MUITA

1. PÄÄTÄ MITÄ JA MITEN ETSIT

Kun tiedät, millaisen kodin haluat on aika aloittaa etsintä. Monet myytävissä olevat asunnot eivät kuitenkaan löydy Etuovelta, Oikotieltä tai välittäjien vihkosista. Niiden omistaja saattaa harkita myyntiä tai myydä kotiaan salaa. Jos haluat ostaa parhaan tarjolla olevan kodin, julkaise meillä Etsin kotia-ilmoitus tai valjasta hakuvahtien rinnalle Kotietsivämme. Se etsii sinulle asuntoja, jotka eivät ole julkisesti myynnissä.

2. JÄTÄ KOTIKYLÄÄN ETSIN KOTIA -ILMOITUS

Etsin kotia- ilmoituksen jättäminen Ostajapankkiin on maksutonta. Jos kuitenkin etsit aktiivisesti asuntoa, kannattaa pistää Kotietsivämme töihin ja maksaa 99€ alkumaksu. Kotietsivän palvelu on kuin fiksumpi ja nykyaikaisempi ostotoimeksianto. Siinä Kotietsivä etsii sinulle aktiivisesti toivekotiasi digikanavia, somea ja puskaradiota käyttäen. Hän voi myös ottaa yhteyttä tiettyihin kodinomistajiin tai taloyhtiöihin. Jos Kotietsivämme löytää sinulle kodin, jonka päädyt ostamaan, maksat meille löytöpalkkiota 499€.

3. ODOTTELE YHTEYDENOTTOJA KODIN OMISTAJILTA

Kodinomistajat voivat ottaa sinuun yhteyttä helposti viestityökalumme kautta. Voit jatkaa keskusteluja vaikkapa mailissa, kysyä lisätietoja, sopia esittelyistä ja edetä kauppaan asti. Voitte hankkia meiltä kauppanne turvaksi lisämaksusta mm. puolueettoman hinta-arvion, kuntotarkastuksen tai apua tarjouksen ja kauppakirjan tekoon.

JULKAISE NYT ETSIN KOTIA -ILMOITUSAccounts

Free Trial

Projects

Projects


OSTAJA-

PANKKI

0€

UUDET ASIAKKAATEtsin kotia -ilmoitus KotiKylän Ostajapankissa, joka näkyy kaikille kävijöille.


Kodin omistajat voivat myydä sinulle suoraan ilman välityspalkkiota ja hinta-arviot, pohjakuvat ja avun kaupanteossa voitte tilata edullisesti meiltä.

 

Voit muokata ja hallinnoida ilmoitustasi verkossa 24/7.

Kommunikoit myyjien ja myyntiä harkitsevien kanssa suojatuin yksityisviestein.  

 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat, Asuntokauppakoulun ohjeet ja Kotikylän maksulliset lisäpalvelut 


OSTAJA-

PANKKI

0€

JO REKISTERÖITYNEET ASIAKKAAT

Etsin kotia -ilmoitus KotiKylän

Ostajapankissa, joka näkyy kaikille kävijöille.


Kodin omistajat voivat myydä sinulle suoraan ilman välityspalkkiota ja hinta-arviot, pohjakuvat ja avun kaupanteossa voitte tilata edullisesti meiltä.


 

Voit muokata ja hallinnoida ilmoitustasi verkossa 24/7. 

 

Kommunikoit myyjien ja myyntiä harkitsevien kanssa suojatuin yksityisviestein. 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat, Asuntokauppakoulun ohjeet ja artikkelit ja Kotikylän maksulliset lisäpalvelut. 

 


KOTI-

ETSIVÄ

99€+499€

ALKUMAKSU 99€

+ 499€ JOS KOTI LÖYTYY 6 KK SISÄLLÄ

 Julkinen Etsin kotia -ilmoitus KotiKylässä. Lisäksi Kotietsivä etsii aktiivisesti alueeltasi myyntiä harkitsevia kodin omistajia.


Kodin omistajat voivat myydä sinulle suoraan ilman välityspalkkiota ja hinta-arviot, pohjakuvat ja avun kaupanteossa voitte tilata edullisesti meiltä.

 

Voit muokata ja hallinnoida ilmoitustasi verkossa 24/7. 

 

Kommunikoit myyjien ja myyntiä harkitsevien kanssa suojatuin yksityisviestein. 

Apunasi maksuttomat sopimuspohjat, Asuntokauppakoulun ohjeet ja artikkelit ja KotiKylän maksulliset lisäpalvelut. 

 
SUOSITTELEMME!

Psst. Ilmoituksen teko on helppoa, ja kun lähetät ilmoituksen, se tulee KotiKylään ensin tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Voit muokata ilmoitustasi 24/7 ja poistaa sen koska haluat. Ilmoituksissasi näkyy vain nimimerkkisi, ei yhteystietojasi.

Maksuttoman ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä ensin KotiKylään. Rekisteröitymisen jälkeen pääset jättämään ilmoituksen yltä (keskimmäinen sarake) tai menun Ostamassa-osion alta.

Asunnon osto fiksummin:

Sain Etsin Kotia-ilmoitukseeni heti hyviä yhteydenottoja.

Elämäntilanteeni muuttui ja tuli tarve löytää nopeasti uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot sen löytämiseen. Kerroin ystäville ja tutuille somessa etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuulin KotiKylästä ja päätin jättää Kotietsivälle ilmoituksen. Sain sitä kautta heti tiedon kolmesta eri kodista. Kävin katsomassakin niistä kaksi, mutta ostin lopulta erään toisen kodin.

Satu
Kauniainen

Ostimme kodin, joka ei ollut myynnissä.

Olimme etsineet perheeni kanssa kotia lempialueeltamme pitkään. Oikotie ja Etuovi oli koluttu, alueen välittäjät valjastettu ottamaan yhteyttä,  hakuvahteja jätetty sinne ja tänne. Olimme käyneet kymmenissä esittelyissä. Kriteerimme olivat selkeät, muttei sopivaa asuntoa vain löytynyt. Kun kuukausi toisensa jälkeen kului, päätin muuttaa taktiikkaa. Julkaisimme somessa ilmoituksen, jossa alueen asukkaille kerrottiin hakukriteerimme.  Parissa päivässä minulla oli sähköpostissa neljä viestiä paikallisilta asunnon omistajilta. Paria kotia kävimme oitis katsomassa ja toisessa niistä asumme parhaillaan.

Katja osti kodin, joka ei ollut myynnissä
Katja
Helsinki

Kotietsivä löysi koteja, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä.

Etsin viime syksynä kiireellä uutta kotia Helsingistä. Halusin löytää keskustakodin parvekkeella, mikä ei ollut ihan helppo toive. Tein hakuvahdit portaaleihin ja otin KotiKylän Kotietsivän etsimään minulle asuntoa. Minulla oli tiedossa mieleiset kaupunginosat sekä asunnon koko ja hinta.  Sain KotiKylän kautta monta hyvää yhteydenottoa asunnoista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä tai joiden myyntiä oltiin vasta olivat harkitsemassa. Laitoin etsinnän kuitenkin hetkeksi tauolle, koska päätin muuttaa väliaikaisesti vuokralle.

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia
Riitta
Kotietsivä etsii jo asiakkaillemme koteja (Julkaise sinäkin nyt oma ilmoituksesi)

NÄIN ASUNNON OSTAJAT ETSIVÄT AVULLAMME KOTEJA

KYSYTTÄVÄÄ AIHEESTA ASUNNON OSTO?

Every great soul deserves a great home.
KotiKylän Kaverina tai Asiakkaana voit mm. jättää maksutta Etsin kotia-ilmoituksia Ostajapankkiimme, keskustella yksityisviestein muiden kodin omistajien ja kodin etsijöiden kanssa, tallentaa kotihakuja, ladata asuntokaupan sopimuspohjia ja saada sähköpostiisi silloin tällöin hyötytietoa asuntokaupasta sekä erilaisia etuja.