Lisää Kotivertailuun

MYY ASUNTOSI ITSE,
ME AUTAMME.

KotiKylän Kauppa-apulainen auttaa, kun suunnitelmissasi on asunnon myynti itse. Se hoitaa puolestasi kotisi markkinoinnin ammattimaisesti mm. Oikotien Asunnoissa, KotiKylässä ja somessa.

Hinta 59€/kk. Jatkuva tilaus, peru koska haluat. Kauppa-apulaisen tilaajana  saat KotiKylän Kaupasta 10% alennuksella mm. laadukkaan asuntokuvauksen, pohjakuvan ja kauppakirjan tarkastuksen. Kysy lisää. 

Asunnon myynti itse vaikeaa? Ei enää.

Hitas asunnon myynti onnistui nopeasti ilman välityspalkkiota.

Hitas asunnon myynti tuli ajankohtaiseksi, kun olin vaihtamassa vähän aikaa sitten paikkakuntaa. Halusin hoitaa asian nopeasti ja mutkattomasti ilman perinteistä välittäjää ja korkeaa välityspalkkiota. KotiKylän kautta se onnistui. Tilasin isännöitsijältä itse talon paperit, otin itse valokuvat ja tilasin KotiKylästä markkinoinnin ja myynnin tuen.
Kun olin julkaissut kotiesittelyni KotiKylässä, KotiKylä markkinoi kotiani alueeni asukkaille somessa. Olimme sopineet, että kotini laitetaan viikon parin päästä myös Oikotien asuntoihin, mutta emme ehtineet sinne saakka. Ensimmäinen kävijä teki tarjouksen ja Hitas asunnon myynti oli ohi kahdessa viikossa.
 
Kaisa

ASUNNON MYYNTI ITSE: SAAKO OLLA MUUTA?

KAUPPA-APULAINEN = ASUNTOSI TEHOKAS MARKKINOINTI + MYYNTI NETISSÄ 59€/KK

Kysyttävää. Kysy meiltä.